Welkom op de website van BB Havermans B.V.

Een ruim ervaren bouwonderneming met ca. 10 werknemers. Wij bieden u tal van werkzaamheden aan. Vooral bestaande uit nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en tegelwerken voor bedrijven en particulieren.

Omdat wij toekomstgericht willen werken zijn wij een erkend leerbedrijf, er worden Leerlingen van het S.P.B. (Samenwerkingsverband Praktijkopleidingen Bouwnijverheid) en Bouwschool Breda bij ons geplaatst zodat zij praktijkervaring op kunnen doen. Om deze leerlingen goed te kunnen begeleiden zijn twee medewerkers opgeleid tot leermeester.

Al onze medewerkers zijn allround vaklieden. Maar uiteraard heeft elke medewerker zo zijn eigen specialisme zoals timmerwerken, metselwerken of tegelwerken. Veel onderhoud en renovatiewerkzaamheden voeren wij uit voor plaatselijke woningstichtingen maar ook voor particulieren of bedrijven.

Ook kunnen wij voor u alle machinale timmerwerken verzorgen zoals kozijnrenovaties inclusief het aanbrengen van HR++ beglazing, het plaatsen van een dakkapel of bijvoorbeeld het aanbrengen van een vaste trap naar zolder.

Met het gebruik van materialen die wij standaard op voorraad hebben zoals plaatmaterialen, veiligheidshang- en sluitwerk en bevestigingsmaterialen kunnen wij bij vrijwel elke (nood) situatie hulp bieden.

Tevens zijn wij sinds 1998 VCA gecertificeerd, omdat veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat!

Bekijk hier onze bedrijfsfilm!